• Str. Mihai Viteazu, Nr.245A, 557260, Şelimbăr, jud. Sibiu, ROMANIA
  • |
  • Tel./Fax.: 0269 215501
  • |
  • Fax: 0369 401841
  • |
  • |
  • info@gerotools.ro

Tel./Fax.: 0269 215501

info@gerotools.ro

Termeni si Conditii privind utilizarea website-ului

Data ultimei actualizari: 01 Martie 2020

Despre Noi:

Website-ul http://www.lepuire.ro ("Website-ul") este detinut si operat de catre GERO TOOLS S.R.L., societate de drept roman cu sediul in Selimbar, jud. Sibiu, str. Mihai Viteazu 245A, cod postal 557260, inregistrata la registrul comertului cu nr. J32/521/2000, CUI 13501224 (in continuare “Gero Tools” sau “noi”).

Am creat si folosim marca „Gero Tools” in legatura cu orice activitate privind Website-ul si comandarea produselor comercializate prin intermedul sau (“Produsele”), inclusiv operatiuni de marketing si promovare. Daca doriti informatii suplimentare sau sa ne trimiteti feedbackul dvs., va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info@gerotools.ro

Conformitatea Produselor & Garantii

Produsele comercializate de catre Gero Tools beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, ambalate corespunzator si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garantia producatorilor

Produsele beneficiaza de garantia tehnica a producatorilor in conditiile mentionate in documentele tehnice ale producatorului. (dupa caz, certificat de garantie, manual/instructiuni de utilizare, si/sau declaratie de conformitate). Documentele tehnice sunt predate impreuna cu Produsele in format electronic si/sau in format hartie. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Produsul reclamat in perioada de garantie trebuie prezentat direct la sediul nostru si vom prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Orice alt tip de garantie in afara garanției producătorilor, cu exceptia drepturilor recunoscute de lege consumatorilor, este exclusa in cea mai mare masura permisa de lege.

Suplimentar, doar in cazul consumatorilor

Beneficiati de garantia legala de conformitate, care presupune ca Produsele sunt conforme cu contractul incheiat daca:

a) corespund descrierii facute de noi si au aceleasi calitati ca si produsele pe care le-am prezentat ca mostra sau model, dupa caz; si

b) corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare; si

c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip; si

d) fiind de acelasi tip, prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Cand un Produs este neconform Confirmarii Comenzii la momentul livrarii Comenzii, dvs., in calitate de consumator, ne puteti cere in termen de 2 luni de la data constatării neconformitatii în următoarea ordine:

  • sa il reparam sau sa il inlocuim, fara vreo plata din partea dvs. (cu exceptia cazurilor prevazute de lege), in 15 zile calendaristice de cand ne-ati informat lipsa de conformitate a Produsului (daca repararea sau inlocuirea se aplica acelui tip de Produs si e posibila); sau
  • sa va restituim pretul platit (cu conditia sa ne returnati Produsul pe cheltuiala noastra - cand va solicitam acest lucru).

Pentru reparatie sau inlocuire (dupa cum e cazul), va rugam sa trimiteti Produsul a carui neconformitate ne-ati sesizat-o, inapoi la adresa de la care v-a fost livrat, impreuna cu toate accesoriile aferente, copie dupa factura si certificatul de garantie. In cazul in care produsule vor fi insotite de aceste documente, acestea vor fi returnate Clentului fara rezolvarea/solutionarea garantiei.

In general, produsele sunt insotite de o garantie legala de conformitate de 2 ani de la data la care vi le livram. Fac exceptie Produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, caz in care termenul de garantie se reduce la aceasta durata, conform legii aplicabile. Garantia oferita nu afecteaze celelalte drepturi pe care legislatia aplicabila le recunoaste consumatorilor (persoane fizice), cum ar fi garantia pentru vicii ascunse aparute in cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.

Alte detalii utile

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a prezenta corect aspectul, culoarea, caracteristicile, descrierile produselor pe Website. Totusi, dvs. intelegeti si acceptati faptul ca, uneori, pot exista diferente minore intre produsele reale si modul in care ele apar pe Website (de exemplu, uneori, etichetarea si impachetarea produselor pe care le primiti pot diferi de imaginile de pe Website). Detaliile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Website (imagini statice sau dinamice, prezentari multimedia, etc.) sunt cu titlu de prezentare.

Putem publica pe Website informatii despre Produse si/sau promotii practicate de noi sau de catre oricare alt tert partener, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Daca este cazul, vom mentiona la momentul respectiv detaliile aplicabile respectivei promotii.

Nu putem garanta ca Website-ul va functiona tot timpul neintrerupt sau fara erori.

Website-ul poate contine link-uri catre alte website-uri; dvs. le folositi pe risc propriu si va incurajam sa cititi cu atentie termenii lor de utilizare, deoarece noi nu putem fi tinuti responsabili pentru continutul acestor website-uri sau pentru produsele sau serviciile pe care le ofera.

Nu aveti voie sa folositi in orice mod - fara acordul nostru scris si prealabil – oricare din elementele si continutul de pe acest Website (fotografii, text, elemente grafice sau video, imagini, design, layout, logo-uri, marci inregistrate sau neinregistrate, simboluri comerciale, software, continut multimedia, etc.); acestea sunt proprietatea noastra exclusiva (sau a partenerilor nostri) si utilizarea lor fara acordul nostru va atrage consecintele prevazute de legislatia aplicabila.

Putem oricand sa cedam acest contract unei alte parti, cu informarea dvs. scrisa (de exemplu, in cazul in care vindem Website-ul si magazinul online asociat Website-ului, etc.). De asemenea, putem oricand sa subcontractam catre un tert anumite servicii ce tin de onorarea Comenzii dvs., cu informarea dvs., dar fara a fi necesar acordul dvs.

Sesizari si reclamatii

Daca aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati. clik aici

Intentionam sa solutionam intern orice eventuala sesizare sau reclamatie in termen de 30 de zile de la receptionare (cu exceptia cazului in care legea ne impune un alt termen), urmand sa va informam in scris cu privire la decizia luata.

Iar daca aveti motive sa credeti ca v-am incalcat drepturile, puteti sa va adresati:

Solutionarea disputelor si a litigiilor

Dorim sa rezolvam amiabil orice neintelegere ce ar putea interveni intre noi si dvs. privind acesti Termeni si Conditii si/sau privind Politica privind Datele Personale. Dar daca nu vom putea ajunge la o rezolvare amiabila, litigiul va fi solutionat de instantele competente din Sibiu, cu exceptia litigiilor cu consumatorii. Legea romana este legea aplicabila.

De asemenea, conform legislatiei europene si romanesti in materie, va informam ca este posibila si solutionarea online pe cale extrajudiciara a litigiilor/disputelor cu consumatorii si rezultate din tranzactiile online.

Accesand link-ul catre platforma SOL, puteti obtine mai multe informatii privind modul in care puteti recurge la aceasta platforma pentru a solutiona un eventual litigiu cu noi, fara a apela la instantele judecatoresti: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO.

Acordul dvs.

Folosind Website-ul si comandand produse prin intermediul sau, declarati in mod expres ca ati citit integral si acceptati acesti Termeni si Conditii (in special, prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecintele retragerii din contractul cu Gero Tools, raspunderea Gero Tools si rezolvarea litigiilor si solutionarea eventualelor reclamatii).