• Str. Mihai Viteazu, Nr.245A, 557260, Şelimbăr, jud. Sibiu, ROMANIA
  • |
  • Tel./Fax.: 0269 215501
  • |
  • Fax: 0369 401841
  • |
  • |
  • info@gerotools.ro

Tel./Fax.: 0269 215501

info@gerotools.ro

Servicii de lepuire pe baza de comanda

Centrul nostru tehnic din Marea Britanie este echipat cu peste 15 masini Kemet de lepuire si lustruire, variind de la sisteme de lepuire de 15” pana la 48”, ce permit procesarea rapida a comenzilor clientilor. Centrul detine de-asemenea masini de lustruire sferica, alaturi de cel mai modern echipament de inspectie al planeitatii si de masurare a suprafetelor Mitutoyo. Cursurile de instruire sunt de-asemenea disponibile pe tot parcursul anului.

In cazul In care componentele dumneavoastra necesita o planeitate optima pentru a Indeplini specificatiile, sunt dificil de lepuit sau aveti un termen limita deosebit de strans pentru asigurarea conformitatii, serviciul de sub-contractare Kemet reprezinta raspunsul. Suntem bine-cunoscuti pentru serviciile noastre de calitate si fiabilitate, fiind specializati in oferirea de solutii rapide.

Servicii

Expertiza noastra este larga si variata: include lepuirea si lustruirea garniturilor mecanice, robinetelor, blocurilor de disc compact cu luciu de oglinda, matritelor de injectat mase plastice, distantierelor, discurilor de debitare si componentelor din pompele aeronavelor. Masinile noastre sunt echipate cu placi de lepuire atat standard, cat si speciale, pentru a permite procesarea celor mai multe tipuri de componente. Suntem capabili sa lepuim si/sau lustruim componente de pana la 530 mm diametru (aproximativ 21”).

Putem procesa majoritatea materialelor la un nivel specific de finisare sau planeitate a suprafetei. Componentele cu umar (cele cu un centru inalt sau ax) pot fi de-asemenea lepuite. Toate lucrarile sunt returnate cu un Certificat de Conformitate, care specifica finisarea si planeitatea suprafetei generate, In raport cu schitele sau specificatiile clientului. Reputatia noastra a fost construita pe baza calitatii serviciilor si fiabilitatii. Timpii rapizi de rezolvare a lucrarilor reprezinta specialitatea noastra.

Detinem, de-asemenea, un centru de curatare tehnica complet echipat pentru curatarea pieselor dvs. dupa lepuire. Facilitatile noastre de curatare includ Intreaga gama de echipamente, de la cele de mici dimensiuni specifice laboratoarelor, pana la cele mai mari si moderne sisteme de curatare a matritelor.

Testare gratuita de mostre la Kemet

Facilitati de testare a serviciilor de lepuire

Pe langa faptul ca ofera un serviciu de lepuire pe baza de contract, fara probleme, compania Kemet International detine capacitatea de a efectua teste pe orice material, pentru a recomanda un proces adecvat, sau in anumite cazuri o solutie la cheie pentru fabricarea componentelor. Lista noastra de parteneri pe care i-am asistat de-a lungul anilor contine unele dintre cele mai mari nume din domeniul automotive, medical, si tehnologiei aerospatiale. Oferim de-asemenea cursuri de pregatire pentru lepuire si lustruire, care pot reprezenta o introducere in procesul de lepuire in general, sau chiar orientate spre procesul propriu-zis, in functie de cerintele Dvs..

Sistemul Kemet de asigurarea calitatii pentru serviciile de lepuire

Kemet opereaza un Sistem de Management al Calitatii care indeplineste cerintele standardului ISO 9001:2015 pentru urmatorul domeniu de activitate: Fabricarea compusilor abrazivi diamantati in forma solida, pasta, lichida si aerosoli pentru lepuirea si lustruirea de inalta precizie. Fabricarea materialelor compozite are loc intr-o varietate de forme, pentru lepuirea si lustruirea de precizie ridicata. Produsele de mai sus sunt utilizate in finisarea matritelor, in industriile electronica, petrochimica, aerospatiala, metalografie si geologie.

In domeniul finisarii de precizie a suprafetelor, doar cateva companii pot concura la acest nivel.

Serviciul de lustruire cu luciu de oglinda

Serviciul de lustruire cu luciu de oglinda

Sunteti In cautarea unei solutii pentru obtinerea componentelor cu luciu de oglinda finisate perfect, fara defecte?

Repararea si reconditionarea garniturilor mecanice

Repararea si reconditionarea garniturilor mecanice

Masinile de lepuire si consumabilele lichide diamantate Kemet ...

Curs tehnic

Curs tehnic

Oferim un program complet de asistenta tehnica ca parte a pachetului Kemet. In Marea Britanie, echipa noastra ...

Suport tehnic

Suport tehnic

Suportul tehnic intern este disponibil imediat din partea echipei noastre de specialisti care acopera lepuirea plana ...

Service si asistenta post-vanzare de la Kemet

Service si asistenta post-vanzare de la Kemet

Experienta noastra va este disponibila prin echipa de specialisti tehnici interni si ingineri dedicati ...