• Str. Mihai Viteazu, Nr.245A, 557260, Şelimbăr, jud. Sibiu, ROMANIA
  • |
  • Tel./Fax.: 0269 215501
  • |
  • Fax: 0369 401841
  • |
  • |
  • info@gerotools.ro

Tel./Fax.: 0269 215501

info@gerotools.ro

Criterii clienti: Indepartarea intregii contaminari
Material: Sticla borosilicata
Componenta: Vas de 22 litri cu patru gaturi
Contaminare inainte de curatare: Material monomer ars

 

Proces pentru curatarea vasului de laborator:

Cuva de spalare cu ultrasunete a fost diluata cu o concentratie de 5% Galvex 17.30 N, fluidul fiind special formulat pentru indepartarea cu ultrasunete a compusilor de lustruire / slefuire si a uleiurilor de pe sticla.

Odata ce cuva a atins temperatura ceruta de 70 ° C, vasul din sticla a fost introdus in cos, datorita geometriei piesei aerul trebuind sa fie fortat in afara prin scufundarea completa. Vasul a fost curatat cu ultrasunete intr-un ciclu de zece minute. Vasul a fost ridicat cu gatul in jos pentru a elibera lichidul ramas. La inspectie, au ramas cateva reziduri usoare, vasul fiind curatat timp de inca 10 minute.

Modul de curatare rapida a instrumentarului din sticla de laborator

Vasul a fost apoi clatit in apa de la robinet incalzita, apa de la robinet fiind utilizata pentru a clati orice reziduuri si hidrocarburi ramase in vas de la substanta Galvex 17.30N. Ca si inainte, pentru ca aerul sa fie eliminat din vas, acesta a fost scufundat in cuva. Nu s-au folosit ultrasunete in aceasta etapa de clatire, vasul fiind clatit timp de doua minute.

Vasul a fost apoi clatit in apa deionizata cu ultrasunete timp de trei minute pentru a asigura o finisare buna punctuala. In final, vasul a fost asezat in uscatorul cu aer cald pe gatul sau pentru a indeparta orice lichid prins in interior, vasul fiind uscat timp de 10 minute la 70 ° C.

Nota: Una dintre caracteristicile principale ale lui Galvex 17.30N este durata lunga de viata a baii, pe baza acestor rezultate ar trebui sa aveti posibilitatea sa curatati mai multe vase fara necesitatea de a schimba baia. De asemenea, oferim o gama de optiuni de manipulare a fluidelor pentru a va ajuta sa atingeti nivelul de curatare necesar si pentru a reduce costurile operationale.

Vasul de laborator inainte de curatare                                                                             Vasul de laborator dupa de curatare

     


Incercati inainte sa cumparati – Testare mostra gratuita la Kemet


 

Articole similare

Lepuirea si lustruirea matritelor de stantat – Studii de caz

Lepuirea si lustruirea matritelor de stantat – Studii de caz

Proin ac lectus odio. Curabitur eleifend nisi non pharetra auctor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent

Curatarea matritelor cu ultrasunete

Curatarea matritelor cu ultrasunete

Curatarea matritelor de injectie – Studiu de caz Criterii clienti: De a curata reziduurile de material si petele de pe matrita de injectie Componenta: Matrita de injectie Material: Otel inoxidabil Contaminare inainte de curatare: Reziduuri de material / Pete. Numar total de: 4 Numar per rulare: 1 Agent de curățare Temperatură Concentrație Decoclean 440 70°C […]

Prelucrarea metalografica a mostrelor

Prelucrarea metalografica a mostrelor

Kemet Micrologue contine un numar de studii de caz care descriu diferite metode de prelucrare a mostrelor..

Rezolvarea problemelor de lepuire

Rezolvarea problemelor de lepuire

Proin ac lectus odio. Curabitur eleifend nisi non pharetra auctor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent