• Str. Mihai Viteazu, Nr.245A, 557260, Şelimbăr, jud. Sibiu, ROMANIA
  • |
  • Tel./Fax.: 0269 215501
  • |
  • Fax: 0369 401841
  • |
  • |
  • info@gerotools.ro

Tel./Fax.: 0269 215501

info@gerotools.ro

Cu nevoia de materiale din ce in ce mai dure in aplicatiile aerospatiale, provocarea de a obtine geometrii si finisaje precise a devenit din ce in ce mai exigenta si necesita cele mai precise abrazive. Sistemele de lepuire diamantata plana ale Kemet sunt utilizate pe scara larga in intreaga industrie aeronautica de catre producatorii originali si companiile aeriene individuale pentru intretinere. Aceste sisteme ofera cea mai eficienta si mai fiabila metoda de a produce suprafete plane, lustruite de precizie.

Pastele si compusii diamantati certificati ISO de la Kemet International permit lepuirea de precizie a componentelor aeronavelor in medii de productie si service. Fiecare produs diamant Kemet este un amestec special de pudra de diamant cu o clasificare si concentrare specifica intr-un purtator chimic pentru a obtine o indepartare optima a surplusului de material si finisarea suprafetei, usurinta de curatare, rezistenta la temperatura si lubrifierea pentru a preveni uscarea.

Intretinerea componentelor aeronavelor si aerospatiale

Zone tipice

Pompe & Supape

Garniturile cu fateta metal pe metal pot fi lepuite pe sistemele de lepuire plana diamantata de la Kemet. In timp ce fetele angrenajelor pompelor de combustibil pot fi lepuite cu succes pe discurile cu canelura inelara Kemet pentru lepuirea umarului de precizie.

Piesele hidraulice

Pot fi lepuite precis utilizand sistemele de lepuire plana diamantata Kemet si discurile cu canelura inelara de la Kemet

Garniturile si rulmentii de motor

Pot fi lepuite cu precizie utilizand sistemele de lepuire plana diamantata Kemet.

Trenul de aterizare

Poate fi lepuit eficient utilizand sistemele de lepuire plana diamantata Kemet, iar fetele / diametrele interioare complicate pot fi lustruite folosind Compusii Diamantati Kemet si instrumentele Helilaps.

Fabricarea si intretinerea garniturilor

Producatorii de garnituri mecanice si de motor folosesc pe scara larga Sistemele de lepuire plana diamantata de la Kemet. Cele mai comune materiale procesate sunt carbura de tungsten, stelitul, ceramica, carbura de siliciu, carbonul si alama. Garniturile de pana la 12” sunt lepuite cu succes in conditii de productie pentru a avea suprafete cu aspect de oglinda cu planeitate de 2 sau 3LB.

Fabricarea de pompe

Companiile implicate in fabricarea si reconditionarea de pompe utilizeaza Sistemele de lepuire plana diamantata Kemet pentru productia si intretinerea / reparatia fetelor garniturilor plane de pe etansarile mecanice si echipamentul de control a fluxului.

Sub-ansamble pentru aviatie

Seturile de lepuire manuale portabile Kemet pentru lepuirea si lustruirea pieselor mici ale aeronavelor.

Masini si sisteme de lepuire diamantata de la Kemet utilizate in ingineria aeronavelor si aerospatiala

Articole similare

Curatarea componentelor electrice cu un aparat de curatat cu ultrasunete – Studiu de caz

Curatarea componentelor electrice cu un aparat de curatat cu ultrasunete – Studiu de caz

Proin ac lectus odio. Curabitur eleifend nisi non pharetra auctor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent

Curatarea matritelor cu ultrasunete

Curatarea matritelor cu ultrasunete

Curatarea matritelor de injectie – Studiu de caz Criterii clienti: De a curata reziduurile de material si petele de pe matrita de injectie Componenta: Matrita de injectie Material: Otel inoxidabil Contaminare inainte de curatare: Reziduuri de material / Pete. Numar total de: 4 Numar per rulare: 1 Agent de curățare Temperatură Concentrație Decoclean 440 70°C […]

Indepartarea ruginii si coroziunii de pe matrite

Indepartarea ruginii si coroziunii de pe matrite

Datorita matritelor care sunt puternic contaminate cu coroziune, este necesar un produs acid...

Calea cea mai usoara de a curata Schimbatoarele de caldura in placi (PHE) – Studiu de caz

Calea cea mai usoara de a curata Schimbatoarele de caldura in placi (PHE) – Studiu de caz

Proin ac lectus odio. Curabitur eleifend nisi non pharetra auctor. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent